Chalets 'Strand' & 'Zee' 

De twee 4-persoons chalets 'Strand' en 'Zee' zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen zoals een compleet uitgeruste keuken met vaatwasmachine, combi-magnetron, waterkoker en Nespresso koffiemachine, comfortabele badkamer, twee slaapkamers met boxspring bedden en ook een wasmachine en droger staan tot uw beschikking.

De chalets hebben een woonkamer met fantastisch uitzicht, HD-TV, Sonos en WIFI. Een comfortabele badkamer, twee slaapkamers met boxspring bedden en ruime berging met wasmachine en droger.

De chalets staan op een klein en rustig chaletpark op het midden van het eiland. Hier kunt u tot rust komen en genieten van de stilte en de natuur. Vanaf uw terras kunt u tot ver in de omtrek kijken.

De dorpen Den Burg, De Koog, en De Cocksdorp liggen alle 3 op fietsafstand van het chaletpark, het centrum van De Koog ligt slechts op 3 kilometer. Het Noordzeestrand, de Waddenzee, bossen, duinen, natuurgebieden en de talrijke attracties en bezienswaardigheden die Texel zo beroemd maken zijn snel en gemakkelijk te bereiken, te voet, op de fiets, met auto of openbaar vervoer.